Frakt & Retur

FRAKTPOLICY

Tack för att du väljer att besöka Maxamera.se,. Följande villkor utgör vår leveranspolicy.

Behandlingstid

Alla beställningar behandlas inom 1-3 arbetsdagar. Vid stor ordervolym kan leveranser försenas. Vid betydande leveransförsening av din beställning, kommer vi självklart att kontakta dig via e-post eller telefon. Finns ej produkterna i lager (anges på produktsida) kan det orsaka ytterligare försening.

Fraktpriser & leveransberäkningar

Fri frakt för alla ordrar.

Beräknad leveranstid: ca 6-14 dagar.

Returer

Vi har 30 dagars returrätt, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära retur efter att du mottagit din vara.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpbeviset.

För att starta en retur kan du kontakta oss på kundservice@juweniahome.se . Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktsedel, samt för instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på kundservice@maxamera.se .


Skador och problem
Vänligen inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.


Undantag / engångsartiklar
Vissa typer av föremål kan inte returneras, som ömtåliga varor (som mat, blommor eller växter), anpassade produkter (som specialbeställningar eller personliga föremål) och personliga vårdprodukter (som skönhetsprodukter). Vi accepterar inte heller returer för farligt material, brandfarliga vätskor eller gaser. Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din specifika vara.

Tyvärr kan vi inte ta emot returer på reavaror eller presentkort.


Utbyten
Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera varan du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya varan.


Återbetalningar
Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om den godkänns får du automatiskt en återbetalning med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.

Returkostnaden bekostas av dig.