FAQ

Vilken valuta är priserna jag ser på webbplatsen?
Alla priser är i svenska kronor (SEK).

Jag har precis lagt en beställning, när skickas den?
Inom 1-3 dagar kommer vi att skicka ut din order.

Jag är inte nöjd med min produkt, kan den returneras? Vad händer om det finns ett problem?
Vi erbjuder 100 % pengarna-tillbaka-garanti om produkten är defekt eller skadad. Vi ger dig 30 dagar på att skicka tillbaka den till oss för full återbetalning. Du måste dock skicka tillbaka den på egen bekostnad. När vi har tagit emot produkten återbetalar vi hela beloppet för ditt ursprungliga köp. Vänligen inkludera namn och ordernummer på de returnerade paketen.
Observera: Om ditt paket är på väg måste du vänta på att det kommer fram och returnera det innan du får en återbetalning.

Kan jag avboka min beställning?
Du kan avbryta din beställning utan påföljd! Du måste avbryta din beställning innan den skickas. Om varan redan är skickad använd vårt enkla retursystem för att få full återbetalning.

Jag har angett en felaktig adress vad gör jag nu?
Om du har stavat fel eller automatiskt fyllt i en felaktig adress, svara helt enkelt på din orderbekräftelse via e-post och bekräfta. När du dubbelkollat ​​om den angivna adressen är felaktig, vänligen meddela oss via e-post på kundservice@maxamera.se . Om den angivna adressen är felaktig kan vi ändra adressen till den korrekta inom 24 timmar. Ingen återbetalning kommer att ges efter 24 timmar efter felaktig inlämning.

Hur lång tid tar frakten?
Leveranstider varierar eftersom vi skickar över hela världen från olika leveranscenter baserat på din plats. Den genomsnittliga leveranstiden är 6-14 arbetsdagar.

Jag har en fråga som inte besvarades, kan du hjälpa mig?

Absolut! Vi är här för att hjälpa dig att göra ditt hem vackert! Skicka oss ett mail till kundservice@maxamera.se så hjälper vi dig gärna på alla sätt vi kan.
Vi får ett stort antal e-postmeddelanden. Om du vill få ett snabbt svar vänligen bifoga ditt ordernummer och åtgärda problemet tydligt, tack.